Galaxy S8 verzekering

Galaxy S8 verzekering

Heb je de Samsung Galaxy S8 besteld? Met een adviesprijs van 799 euro voor de normale versie en 899 euro voor de Plus is het niet vreemd dat je als de dood bent dat er iets mee gebeurt. Het supermooie Infinity display is groot, erg groot, en loopt zelfs door aan de zijkanten. Gelukkig is door Samsung bevestigd dat het glas uit versterkt Gorilla Glass 5 bestaat. Dit betekent dat het glas in 80 procent van de gevallen en val van schouderhoogte kan overleven. Ter vergelijking, met de vierde generatie was dit vanaf heuphoogte. Het glas is sterk maar niet onbreekbaar jammer genoeg. Met de IP68 certificatie is de Galaxy S8 water- en stofdicht tot een diepte van 1.5 meter gedurende maximaal 30 minuten. Dit betekent dus niet dat er totaal niets naar binnen kan dringen. Een vorm van bescherming kiezen is daarom verstandig maar ook een verzekering voor de Galaxy S8 of S8 Plus kan slim zijn.

Kies voor bescherming

Ten eerste is het verstandig om te kijken naar manieren om de smartphone te beschermen. Een screenprotector voor het scherm en een hoesje voor de rest van het toestel is een goede keuze. Alleen de screenprotector maakt al een groot verschil als je het toestel laat vallen. Tegenwoordig kun je dunne screenprotectors kopen die ervoor zorgen dat het niet opvalt dat er een laagje over het display geplaatst is. De combinatie met een hoesje zorgt ervoor dat de smartphone van alle kanten beschermd is, alleen niet tegen water.

Verzekering

Een andere manier van bescherming is de verzekering. Door sommigen wordt het gezien als overbodige luxe, de ander vindt het onmisbaar voor een toestel in deze prijsklasse. Met een Galaxy S8 telefoonverzekering kun je vaak zelf bepalen tegen welke risico’s je de smartphone wilt verzekeren. Het gaat dan vooral om de schadevoorvallen die niet door de garantie gedekt zijn. Denk hierbij aan diefstal van de smartphone of laten vallen. Met een telefoonverzekering hoef je je niet zo snel zorgen te maken over eventuele schade. Let er wel op dat de voorwaarden per verzekeraar verschillen. Als je voor een verzekering kiest lees dan eerst de voorwaarden goed door. Deze verzekeraars kunnen de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus verzekeren: