Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn officieel onthuld

29 maart 2017 door redactie met 0 reacties


De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn zojuist officieel aan de wereld getoond. De drukbezochte livestream zorgde ervoor dat iedereen de presentatie live kon volgen. De smartphone komen beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw, zilver en goud. Verwacht wordt dat in Nederland in eerste instantie alleen de zwarte, grijze en zilveren versies verkrijgbaar zijn. De releasedatum is vastgesteld op 21 april, de pre-orders zullen ongetwijfeld snel na vandaag beginnen. Als je op de hoogte gehouden wilt worden, schrijf je dan in voor de herinnering. Zodra de providers het toestel beschikbaar stellen als pre-order dan kun je bij ons alle abonnementen vergelijken.

Specificaties

Bijna alles wat vermeld werd in geruchten blijkt correct. Er is de 10nm chipset die het toestel van rekenkracht voorziet, het grote Infinity display, de virtuele home button, noem het maar op. Vrijwel alles was al bekend voordat de smartphone gepresenteerd werd. Als je het niet gevolgd heb dan vind je op de specificaties pagina alles wat je wilt weten. Op de homepage van deze website wordt hiernaast alles in detail uitgelegd.