Nieuwe foto’s in hoge HD resolutie verschijnen online

25 maart 2017 door redactie met 0 reacties


Aanstaande woensdag is het zover: de presentatie van de Samsung Galaxy S8. Als je nu pas inschakelt dan heb je veel gemist. In de afgelopen twee maanden is de Samsung Galaxy S8 waarschijnlijk het meest besproken onderwerp geweest van het huidige jaar. Iedere dag, en soms meerdere keren per dag, verscheen er wat nieuws online; een foto, video, gerucht of gelekte certificatie. Het is allemaal voorbij gekomen in de afgelopen maanden. Het begon met cases en screenprotectors voor de Samsung Galaxy S8 die gelekt werden maar uiteindelijk verschenen de foto’s en video’s zelf. Vandaag kwamen we weer een nieuwe reeks afbeeldingen tegen in een hoge HD resolutie. Terwijl veel van de andere foto’s met een koelkast gemaakt zijn zie je nu pas de volledige schoonheid van de Samsung Galaxy S8. Bekijk alle foto’s op AndroidMX.