Nieuwe renders tonen Galaxy S8 in goud, grijs en zwart

23 maart 2017 door redactie met 0 reacties


De bekende tipgever Evan Blass heeft al meerdere foto’s en renders van de Galaxy S8 gelekt. Nog geen twee dagen geleden werden renders op Twitter gezet en nu weer toont de tipgever een aantal nieuwe renders in hoge beeldkwaliteit. De smartphones in het nieuwe bericht hebben drie verschillende kleuren zwart, goud en grijs. Van deze kleuren is de gouden render nieuw, de andere kleuren zijn al eerder online verschenen.

Presentatie

In de afgelopen weken is zo’n beetje alles bekend over de nieuwe toestellen. Tientallen foto’s en video’s van de smartphone zijn gelekt waardoor we een goed beeld hebben van wat komen gaat. Gelukkig hoeven we niet meer lang te wachten op de officiële bekendmaking. De twee toestellen wordt over 6 dagen een week onthuld, op 29 maart. De aankondiging is live te volgens via de Samsung website.