De Samsung Galaxy S8 en S8+ in Black Sky, Orchid Grey en Arctic Silver

20 maart 2017 door redactie met 0 reacties


In een nieuw bericht op Twitter van de bekende tipgever Evan Blass worden een aantal nieuwe renders getoond. De smartphones in drie verschillende kleuren Black Sky, Orchid Grey en Arctic Silver. We hoeven niet meer lang te wachten op de officiële bekendmaking van de kleuren. De twee toestellen wordt over ruim een week gepresenteerd, op 29 maart. De aankondiging is live te volgens via de Samsung website.

Prijzen

Evan Blass heeft ook informatie gegeven over de prijzen van de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+. Volgens Blass gaat de Galaxy S8 799 euro kosten en de Galaxy S8+ 899 euro. Dit komt overeen met een eerder gerucht over de prijs van de Galaxy S8. Ook de prijs wordt waarschijnlijk tijdens de presentatie bekendgemaakt. Nog negen dagen, het aftellen is begonnen.

kleuren galaxy s8

Bronnen: PhoneArena Evleaks