Levering Galaxy S8 begint mogelijk week later op 28 april

7 maart 2017 door redactie met 0 reacties


In de afgelopen weken is vaak gesproken over een S8 release datum van 21 april. Een nieuw gerucht van tipgever evleaks spreekt dit echter tegen. De levering van de Galaxy S8 in de eerste landen vindt mogelijk een week later plaats, op 28 april. In vergelijking met de Galaxy S7 worden de nieuwe smartphones dan ruim een maand later geleverd. De extra controles voor de batterij en veiligheid hebben mogelijk tot de vertraging geleid. Er wordt ook gesproken over vertraging bij de productie van de Snapdragon 835 processor die een deel van de toestellen van rekenkracht voorziet.

Presentatie

Als het aankomt op geruchten, zoals de naam al aangeeft, is het verstandig om dit altijd met een korreltje zout te nemen. De daadwerkelijke release datum wordt waarschijnlijk tijdens het Unpacked evenement bekendgemaakt. Het evenement vindt op 29 maart in New York plaats. Volg s8abonnement.nl om op de hoogte blijven van de presentatie en levering.