Vingerafdrukscanner bij Galaxy S8 mogelijk aan achterkant

16 december 2016 door redactie met 0 reacties


Zonder twijfel wordt de Samsung Galaxy S8 één van de smartphones om naar uit te kijken in 2017. De geruchten stapelen zich snel op als het aankomt op de features van het nieuwe Samsung model. Eén van de geruchten is dat er geen fysieke home button meer aanwezig is aan de onderkant van het scherm. Het voordeel is een groter display in verhouding tot de behuizing maar waar de home button dan wel geplaatst wordt is nog niet helemaal duidelijk. De meeste geruchten wijzen op een home button die in het display verwerkt wordt maar is de Samsung technologie al zover om dit op grote schaal in te zetten?

Home button aan achterkant?

Hoewel er veel gesproken wordt over een home button in het display is het natuurlijk ook mogelijk dat de home button naar de achterkant verplaatst wordt. Een nieuw bericht van het Koreaanse Naver meldt dat de sensor voor de vingerafdruk niet in het display verwerkt wordt maar aan de achterkant. Dit is niet nieuw onder smartphones aangezien al meerdere toestellen op de markt de scanner aan de achterkant hebben zitten. het bericht spreekt de voorgaande berichten dus er blijft nog veel onduidelijkheid over hoe het nu precies zit.

Op de homepage lees je alles wat er tot nu toe gezegd is over de Samsung Galaxy S8. Kun je niet wachten? Op deze pagina vind je de abonnementen voor de Galaxy S7