Scherm Samsung Galaxy S8 bijna zonder randen

2 november 2016 door redactie met 0 reacties


Met nog slechts drie maanden te gaan worden de geruchten over de Samsung Galaxy S8 steeds sterker. Na het debacle met de Galaxy Note 7 is Samsung toe aan positieve ervaringen met haar producten. Het bedrijf zet in 2017 alles op de langverwachte Samsung Galaxy S8.

Display zonder randen

Het display van de Samsung Galaxy S8 moet volgens de laatste berichten 90 procent of meer van de voorkant vullen. Dit wordt gemeld door de Koreaanse website Investor. Volgens het bericht heeft Samsung de technologie in huis om dit voor elkaar te krijgen. Bij de Samsung Galaxy S7 beslaat het scherm de voorkant van het toestel voor 72,1 procent. De iPhone 7 heeft scherm een screen-to-body ratio van slechts 65,6 procent. Smartphone producenten willen het display een steeds groter aandeel van de voorkant laten hebben. Zo introduceerde Xiaomi afgelopen maand de Mi Mix welk een screen-to-body ratio heeft 91,6 procent. Het is de verwachting dat steeds meer smartphones deze kant op gaan. Samsung zou van plan zijn om over een aantal jaren smartphone te produceren waarbij 99 procent van de voorkant uit scherm bestaat.