Galaxy S8 smartphone krijgt mogelijk geen fysieke home button

11 oktober 2016 door redactie met 0 reacties


De Samsung Galaxy S8 krijgt mogelijk fysieke home button. Waarschijnlijk krijgt het nieuwe vlaggenschip voor 2017 een virtuele knop achter glas of mogelijks zelf het scherm. De home button wordt gebruikt voor het ontgrendelen van de smartphone. De geruchten over een button achter het display gaan ook al langer rond over de iPhone maar ook deze heeft deze techniek op dit moment nog niet. Het is ook nog niet bekend of Samsung al ver is net deze technologie.

Geen randen

Naast het ontbreken van  de fysieke thuisknop zou Samsung ook werken aan een display zonder randen. Hierdoor wordt de smartphone kleiner ten opzichte van het display. De gehele voorkant is dan een display. De geruchten vertellen ook dat de S8 uitgerust wordt met een dual-camera aan de achterkant.

De Galaxy S8 wordt waarschijnlijk in februari of maart onthuld. De release dat de Galaxy S8 is volgens de laatste berichten niet gewijzigd door het debacle met de Note 7.